Kuidas valida sobivaim etiketiprinter?

Trükitehnoloogia

Valige termosiidreprinter vastupidavate ja kauakestvate etikettide jaoks või termoprinter lühiajaliste etikettide jaoks, mis võivad aja jooksul tuhmuda.

Etiketi suurus

Veenduge, et printer suudab printida maksimaalset vajalikku sildi suurust. Otsige reguleeritava prindilaiusega printereid, et saaksite printida erineva suurusega etikette.

Prindikvaliteet

Kõrgema DPI (dots per inch) tulemuseks on selgemad ja üksikasjalikumad prindid. Levinud eraldusvõimed on 203, 300 ja 600 DPI, mis on olulised väikese teksti ja kvaliteetse graafika jaoks.

Printimiskiirus

Mõõdetuna tolli/sekundis (IPS), on kiirem printimiskiirus suure mahuga printimiskeskkondade jaoks ülioluline. Tasakaalustage kiirus prindikvaliteedi nõuetega.

Ühenduvus

  • Juhtmega: USB, serial või ethernet stabiilsete ja paiksete printerite jaoks.
  • Juhtmevaba: Wi-Fi või Bluetooth pandlikumaks (või mobiilseks) printimiseks. Sobib hästi kui seade, millest prindite asub printerist kaugemal ning juhtmega ühendamine ei ole ratsionaalne.

Vastupidavus ja kvaliteet

  • Tööstuslikud printerid: vastupidavad ja mõeldud suure mahu pidevaks kasutamiseks. Samuti peavad vastu raskemates oludes (kuumus, tolm, niiskus).
  • Lauaprinterid: kompaktsed ja sobivad väiksema koguse jaoks.

Kasutus- ja hoolduslihtsus

Kõikidel laiemalt levinud printeritootjatel on kõrge kasutusmugavus. Siiski tuleb arvesse võtta ka remondi- ja hooldustööde maksumust ning varuosade saadavust. HAIP Tech pakub kõikidele müüdavatele printeritele hooldus- ja remonditeenust.

Kulumaterjalid

Kontrollige siltide, lintide ja muude kulumaterjalide saadavust ja maksumust. Kuigi etiketid ja trükilindid on universaalsed, tuleb valida kulumaterjalid vastavalt vajadusele.

Lisafunktsioonid

  • Lõikurid ja koorijad: suurendage tootlikkust sisseehitatud lõikurite ja koorijate abil.
  • RFID-võimekus: täiustatud jälgimine ja varude haldamine.
  • Mitu keelt ja emulatsiooni: erinevate printeri käsukeelte tugi lihtsamaks integreerimiseks.

Eelarve ja kogu omamiskulu

Arvestage esialgsete kuludega, pikaajaliste kuludega (kulumaterjalid, varuosad) ja hooldusega. Garantii ja klienditoe kättesaadavuse tegur.

Brändi maine

Valige hea mainega kaubamärgid, nagu Zebra või TSC, mis on tuntud kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest.

Nendele peamistele kaalutlustele keskendudes saate valida oma ettevõtte jaoks parima etiketiprinteri, tagades tõhusa, usaldusväärse ja kvaliteetse etiketiprintimise.

Kõik tellimused kontrollitakse üle müügimeeskonna poolt. Vajadusel võtame teiega ühendust.
Kui jääte seadmete valimisel hätta, võtke meiega ühendust - leiame teile parima võimaliku lahenduse.